×

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон. - Пет. - 9:00 - 18:00
Събота и Неделя само с уговорени срещи!

Изработка на уеб сайт Монтана

Ние от AIT Web Design ще изработим уеб сайт спрямо Вашите точни изисквания и след одобрена от Вас ценова оферта и времева рамка. Офертата може да бъде изпратена чрез куриерска фирма в Монтана или електронно.

Контакти за Монтана:

Тел: 0888 89 87 97
Email: office@ait-webdesign.com
skype: ait.solutions

Как ще изработим уеб сайт в Монтана?

Уеб сайт изработката е услуга в електронен формат, което дава възможност да разработим сайт в Монтана или за клиенти от всяка една точка на света.
Разплащането става по банков път на две части по 50%. Първата част е преди да се започне работа по проекта, а втората след окончателното му завършване. В цената влиза и инсталация на избран от Вас хостинг, като ние също предлагаме различни варианти за хостинг план.

Уеб дизайн от AIT Web Design в Монтана

Изработения уеб дизайн от нас е уникален и спрямо изискванията на клиента. Ние не използваме стандартни темплейти. За целта е нужно клиента да определи основните спецификации на уеб дизайна като цветова гама, лого и други.
Ако вече имате изработени рекламни материали може да ни ги изпратите и ние по тях да изработим дизайна на Вашия нов сайт.

Подаване на информация за изработка на сайт

Подаването на информацията по правилен начин е важно за разработката на всеки уеб сайт, тъй като структурата му зависи значително от нея. Във формата по-долу, моля опишете внимателно Вашия проект!

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

НАГОРЕ