×

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон. - Пет. - 9:00 - 18:00
Събота и Неделя само с уговорени срещи!

СОФТУЕР ПО ПОРЪЧКА

Софтуерът проектиран по поръчка се нарича още специализиран софтуер. Голяма част от фирмите в процеса на своето развитие стигат до момент, в който се нуждаят от специфично софтуерно решение за своя бизнес. В този случай, в зависимост от Вашите изисквания и потребности ние Ви предлагаме готово разработено решение или създаваме за Вас специфичен софтуер. Той е съобразен с естеството на работата Ви и се разработва така, че да не Ви ограничава при работата с него.

Специализираният софтуер има за цел да разреши точно определени проблеми извън обхвата на унифицираните софтуерни продукти. Често се случва предлаганият готов софтуер да няма определена функционалност, която Ви е необходима или в неговия пакет да се предлагат прекалено много излишни функционалности. За да избегнем това, ние създаваме софтуер спрямо конкретните Ви изисквания и при който е предвидена възможност за надграждане и обогатяване на функционалностите му при необходимост в последствие. Софтуерът, който разработваме има следните характеристики:

 

  • отличава се с тясната си насоченост, разработен е според конкретните потребителски изисквания и спецификация
  • няма ограничения в броя на потребителите, които ще го използват и в обема на въведената от тях информация
  • може да бъде съвместим с други програми и приложения, които използвате при работата си

 

След като създадем Вашето софтуерно решение, ще проведем обучение как да работите с него и ще Ви предоставим подробни инструкции за използването на новия продукт. И ако въпреки това в процеса на работа възникнат въпроси или неясноти, ние сме на среща да ги изясним и отстраним.

Ние предлагаме уеб базирана платформа, която предоставя на нашите клиенти качествено обслужване, сигурност, функционалности и скорост на работа от висок клас.
Имаме опит в изграждането на такъв тип софтуер внедрен успешно в много държавни и частни организации.

НАГОРЕ