×

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон. - Пет. - 9:00 - 18:00
Събота и Неделя само с уговорени срещи!

РЕФЕРЕНЦИИ

Untitled-1-1-1

За първи път ползвахме услугите на „Уеб дизайн студио – Филипов” през 2016 г. за разработване на сайт по проект „Кой чисти в природата”. Бяхме изключително доволни от резултата и една година по-късно му възложихме изработване на мащабна триезична платформа по проект „Хасково и Одрин – културно – исторически дестинации” по програма ИНТЕРРЕГ – ОПП за Трансгранично сътрудничество България-Турция 2014 – 2020. За резултатите от работата на „Уеб дизайн студио – Филипов” може да съдите сами, като разгледате двата наши продукта.

Untitled-1-3-1

Екипът на ArsMedica.bg изразява своята благодарност на уеб дизайн студио – Филипов за перфектно свършената работа.
За нас беше изключително важно да имаме един добре функциониращ и съвременен сайт с респонсив дизайн, който да отговаря на международните уеб стандарти.
Щастливи сме, че поверихме обновяването на сайта ни точно на уеб дизайн студио – Филипов. По време на изпълнение на задачата те показаха професионализъм и коректност. Отнесоха се с търпение и разбиране към специфичните ни изисквания. Предложиха възможност за поддръжка на сайта, което е изключително ценно за нас.
Крайният резултат от съвместната ни работа е повече от добър, в което може да се убедите и сами като посетите сайта ни www.arsmedica.bg.
Препоръчваме уеб дизайн студио – Филипов на всеки, който желае да получи професионално, бързо и креативно разработване на своите идеи.

Референция оригинал

Untitled-3-1-1

Уеб дизайн студио – Филипов изработи за нашата компания интернет магазин, който помогна за търговското развитие на бизнеса ни. Крайният резултат напълно отговаря на предварително зададените критерии за продуктово изложение, красив и актуален дизайн.
Като продължение на гореизложеното с радост бихме препоръчали Уеб дизайн студио – Филипов на всеки, който се нуждае бързо, експертно и качествено решение и обслужване.

Референция оригинал

 • уеб сайт: GlobalBgShop.com
 • Шенер Сабри
  Управител в „ГЛОБАЛ” ЕООД
Ofis_50_20-300x115

Изготвяне на конкретна обстойна оферта съгласно изискванията на клиента в кратък срок. Правилно определяне и разбиране на нуждите на клиента без излишни разяснения. Бърза и точна обратна връзка. Спазване на предварително обявения времеви срок. Изготвяне на проекта по начин, съобразен с желанието на клиента и съчетан с професионални насоки в подобряването на финалния продукт. Креативни предложения в процеса на работа и коректност в изпълнението.

 • Милена Грозева
  РЕА 2011
 • уеб сайт: rhea2011.com
rr2-3

Доволни сме от Атанас, след работата която свърши поръчките ни се увеличиха и дори решихме да го наемем на договор при нас. Ако работите веднъж с него, не го изпускайте!!
Продуктите сами говорят за качеството.

 • Валери Филипов
  Управител "Противопожарна сигурност и АДР консулт"
 • уеб сайт: https://fireadr.com/
dddd-3

Доволни сме от AIT WEB DESIGN студио и сайта който изработиха за мен. Онлайн каталога се получи точно както го исках до последния детайл.

Референция оригинал

 • Станислав Лазаров
  Администратор на сайта "LazarovArt.com"
 • уеб сайт: https://lazarovart.com/
eeeed-2

Доволен съм от крайния резултат! Лесно се работи с човек, който си разбира от работата. Комуникацията беше приятна и поучителна. Сайтът се получи добре и нямаше нещо, което да искам и да не можеше да се направи. Благодаря AIT WEB DESIGN!

 • Иван Иванов
  Администратор на сайта "sectronics.info"
 • уеб сайт: https://sectronics.info/
logo

Работата с Уеб дизайн студио „Филипов” е удоволствие. Получихме необходимото разбиране, коректност и прецизност при новата модерна визия на сайта ни http://u4avplovdiv.com/. Демонстрираният професионализъм отвори врата и за други наши проекти със студиото. За нас беше впечатляващо отношението към възложената задача и перфектното изпълнение.
Доверихме се на препоръките за дизайн студиото от наши партньори и останахме очаровани от готовността, с която бяха изпълнени идеите ни. Обогатени, разбира се, от специалистите на „Филипов”.
Резултатът от съвместната ни работа е толкова добър, колкото подхожда на истински професионалисти .
С възторг препоръчваме студиото, ако ви трябва експертно решение, качествено изработен продукт и внимание.
Експерт Медия ООД

Референция оригинал

 • Любомир Минчев
  Управител на Експерт Медия ООД
 • уеб сайт: http://u4avplovdiv.com/
Untitled-1

Уеб дизайн студио – Филипов планира и изработи за нас фирмен уеб сайт. Крайният резултат напълно отговаря на нашите условия и очаквания, а проектът завършен в срок.
С радост бихме препоръчали уеб дизайн студио – Филипов на всеки, който се нуждае от бързо, експертно и качествено решение.

Референция оригинал

 • Деян Янев
  Проект мениджър „Янев” ООД
 • уеб сайт: https://yanevltd.com
rr2-2 (1)

Перфектно изработен сайт, безплатни обновления, съвети за оптимизация. Съвсем случайно се запознахме с Наско, когато той си търсеше апартамент под наем. Остави ни визитка и буквално след два дена го потърсихме да ни изработи сайта. Радваме се, че съдбата ни намери!
Препоръчвам ви Атанас Филипов Студио!

 • Бистра Борисова
  управител
 • уеб сайт: https://ire.bg/
logo (1)

Открих Атанас Филипов след дълго търсене на подходящ човек, който да направи новия ми сайт. Онова, което ме грабна е, че веднага след като чу идеята ми, ме усети и ми предложи точния дизайн и визия на сайта. Хареса ми, че чуваше моите предпочитания по време на работата по сайта и успя да направи сайт, който отразява моята същност и работа в пълнота. Наско е креативен и талантлив и го препоръчвам на всеки, който иска да изгради сайт, в който има не само техническо изпълнение, но и дух.

Untitled-1 (2)

Уеб дизайн студио-Филипов изработи за нашата фирма уеб сайт и интернет магазин.Крайният резултат напълно отговаряше на предварително зададените критерии.
Като продължение на гореизложеното с радост бихме препоръчали Уеб дизайн студио-Филипов на всеки, който се нуждае от бързо, експертно и качествено решение.

Референция оригинал

Ochila-Final-v3

Екипът на baghome.bg и ochila.com изразява своята благодарност към AIT WEB DESIGN за бързата и професионална работа. Безкрайно сме щастливи от крайния резултат. Два прекрасни сайта, които се радват на многобройни клиенти и функционират перфектно. Силно препоръчваме AIT WEB DESIGN на всеки който се нуждае от креативен и работещ проект, изграден в кратки срокове и с много отдаденост и любов. Голямо Благодаря от нас 😊

НАГОРЕ