×

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон. - Пет. - 9:00 - 18:00
Събота и Неделя само с уговорени срещи!

РЕФЕРЕНЦИИ

За първи път ползвахме услугите на „Уеб дизайн студио – Филипов” през 2016 г. за разработване на сайт по проект „Кой чисти в природата”. Бяхме изключително доволни от резултата и една година по-късно му възложихме изработване на мащабна триезична платформа по проект „Хасково и Одрин – културно – исторически дестинации” по програма ИНТЕРРЕГ – ОПП за Трансгранично сътрудничество България-Турция 2014 – 2020. За резултатите от работата на „Уеб дизайн студио – Филипов” може да съдите сами, като разгледате двата наши продукта.

Екипът на ArsMedica.bg изразява своята благодарност на уеб дизайн студио – Филипов за перфектно свършената работа.
За нас беше изключително важно да имаме един добре функциониращ и съвременен сайт с респонсив дизайн, който да отговаря на международните уеб стандарти.
Щастливи сме, че поверихме обновяването на сайта ни точно на уеб дизайн студио – Филипов. По време на изпълнение на задачата те показаха професионализъм и коректност. Отнесоха се с търпение и разбиране към специфичните ни изисквания. Предложиха възможност за поддръжка на сайта, което е изключително ценно за нас.
Крайният резултат от съвместната ни работа е повече от добър, в което може да се убедите и сами като посетите сайта ни www.arsmedica.bg.
Препоръчваме уеб дизайн студио – Филипов на всеки, който желае да получи професионално, бързо и креативно разработване на своите идеи.

Референция оригинал

Уеб дизайн студио – Филипов изработи за нашата компания интернет магазин, който помогна за търговското развитие на бизнеса ни. Крайният резултат напълно отговаря на предварително зададените критерии за продуктово изложение, красив и актуален дизайн.
Като продължение на гореизложеното с радост бихме препоръчали Уеб дизайн студио – Филипов на всеки, който се нуждае бързо, експертно и качествено решение и обслужване.

Референция оригинал

 • уеб сайт: GlobalBgShop.com
 • Шенер Сабри
  Управител в „ГЛОБАЛ” ЕООД

Изготвяне на конкретна обстойна оферта съгласно изискванията на клиента в кратък срок. Правилно определяне и разбиране на нуждите на клиента без излишни разяснения. Бърза и точна обратна връзка. Спазване на предварително обявения времеви срок. Изготвяне на проекта по начин, съобразен с желанието на клиента и съчетан с професионални насоки в подобряването на финалния продукт. Креативни предложения в процеса на работа и коректност в изпълнението.

 • Милена Грозева
  РЕА 2011
 • уеб сайт: rhea2011.com

Доволни сме от Атанас, след работата която свърши поръчките ни се увеличиха и дори решихме да го наемем на договор при нас. Ако работите веднъж с него, не го изпускайте!!
Продуктите сами говорят за качеството.

 • Валери Филипов
  Управител "Противопожарна сигурност и АДР консулт"
 • уеб сайт: https://fireadr.com/

Доволни сме от AIT WEB DESIGN студио и сайта който изработиха за мен. Онлайн каталога се получи точно както го исках до последния детайл.

Референция оригинал

 • Станислав Лазаров
  Администратор на сайта "LazarovArt.com"
 • уеб сайт: https://lazarovart.com/

Доволен съм от крайния резултат! Лесно се работи с човек, който си разбира от работата. Комуникацията беше приятна и поучителна. Сайтът се получи добре и нямаше нещо, което да искам и да не можеше да се направи. Благодаря AIT WEB DESIGN!

 • Иван Иванов
  Администратор на сайта "sectronics.info"
 • уеб сайт: https://sectronics.info/

Работата с Уеб дизайн студио „Филипов” е удоволствие. Получихме необходимото разбиране, коректност и прецизност при новата модерна визия на сайта ни http://u4avplovdiv.com/. Демонстрираният професионализъм отвори врата и за други наши проекти със студиото. За нас беше впечатляващо отношението към възложената задача и перфектното изпълнение.
Доверихме се на препоръките за дизайн студиото от наши партньори и останахме очаровани от готовността, с която бяха изпълнени идеите ни. Обогатени, разбира се, от специалистите на „Филипов”.
Резултатът от съвместната ни работа е толкова добър, колкото подхожда на истински професионалисти .
С възторг препоръчваме студиото, ако ви трябва експертно решение, качествено изработен продукт и внимание.
Експерт Медия ООД

Референция оригинал

 • Любомир Минчев
  Управител на Експерт Медия ООД
 • уеб сайт: http://u4avplovdiv.com/

Уеб дизайн студио – Филипов планира и изработи за нас фирмен уеб сайт. Крайният резултат напълно отговаря на нашите условия и очаквания, а проектът завършен в срок.
С радост бихме препоръчали уеб дизайн студио – Филипов на всеки, който се нуждае от бързо, експертно и качествено решение.

Референция оригинал

 • Деян Янев
  Проект мениджър „Янев” ООД
 • уеб сайт: https://yanevltd.com

Перфектно изработен сайт, безплатни обновления, съвети за оптимизация. Съвсем случайно се запознахме с Наско, когато той си търсеше апартамент под наем. Остави ни визитка и буквално след два дена го потърсихме да ни изработи сайта. Радваме се, че съдбата ни намери!
Препоръчвам ви Атанас Филипов Студио!

 • Бистра Борисова
  управител
 • уеб сайт: https://ire.bg/

Открих Атанас Филипов след дълго търсене на подходящ човек, който да направи новия ми сайт. Онова, което ме грабна е, че веднага след като чу идеята ми, ме усети и ми предложи точния дизайн и визия на сайта. Хареса ми, че чуваше моите предпочитания по време на работата по сайта и успя да направи сайт, който отразява моята същност и работа в пълнота. Наско е креативен и талантлив и го препоръчвам на всеки, който иска да изгради сайт, в който има не само техническо изпълнение, но и дух.

Уеб дизайн студио-Филипов изработи за нашата фирма уеб сайт и интернет магазин.Крайният резултат напълно отговаряше на предварително зададените критерии.
Като продължение на гореизложеното с радост бихме препоръчали Уеб дизайн студио-Филипов на всеки, който се нуждае от бързо, експертно и качествено решение.

Референция оригинал

Екипът на baghome.bg и ochila.com изразява своята благодарност към AIT WEB DESIGN за бързата и професионална работа. Безкрайно сме щастливи от крайния резултат. Два прекрасни сайта, които се радват на многобройни клиенти и функционират перфектно. Силно препоръчваме AIT WEB DESIGN на всеки който се нуждае от креативен и работещ проект, изграден в кратки срокове и с много отдаденост и любов. Голямо Благодаря от нас 😊

НАГОРЕ